top of page

Jubelend Gehaald

Jubelend Gehaald! is geschreven in opdracht van drie kinderen voor het zilveren huwelijk van hun ouders. In het nummer zingen beide ouders elkaar toe en worden op deze manier meerdere karakteristieke trekjes (en speelse pesterijen) aangehaald. Het doel was om dansend hun 25 jaar te vieren. Hiervoor hebben de kinderen ook nog een persoonlijke boodschap ingestuurd die verwerkt is in het nummer. 

jubelend gehaald cover.001.jpeg

Het Leven In

En wat is daarop uw antwoord? In Het Leven In worden de band, liefde en avonturen van een huwelijkspaar op een muzikale wijze gepresenteerd. Met een funky bassline, knallende sax en passende tekst was dit nummer een bijzondere aanvulling voor een waanzinnig huwelijksfeest!

maatwerk volledige logo copy.png

You'll Be In My Heart

You’ll be in my heart is gegeven als huwelijkscadeau vanuit een moeder voor haar dochter en is op verzoek ingezongen door haar beste vriendin. Het nummer schetst de gevoelens die loskomen vanuit het perspectief van een moeder wier dochter gaat trouwen. Hoe ver ze ook uit elkaar zijn, haar moeder kijkt altijd over haar schouder mee.

Cover you'll be in my heart.jpeg
bottom of page