top of page

Over Den Heuvel

Een feestelijk nummer geschreven voor de 50e verjaardag van een favoriete oom en bijzondere broer. Het nummer beschrijft de band tussen beide families en blikt terug op de vijftig jaar die zij samen hebben meegemaakt. 

Cover over den heuvel.jpeg

Peter Is 

Peter Is 60 jaar en dat moet gevierd worden. Zijn liefde voor saxofoon en disco wordt weerspiegeld in de stijl van het nummer. Het gaat over Peter als persoon en de dynamiek in de familie, maar ook worden er met een positieve knipoog enkele moeilijke momenten herbeleefd.

maatwerk volledige logo copy.png

Vieren kan nog steeds!

Ondanks dat Laura haar vijftigste verjaardag door corona niet grootschalig kon vieren, werd zij door haar broer en zusje op een bijzondere wijze gefeliciteerd. In deze Maatwerk Record benadrukken zij dat, ondanks alle beperkingen, het feestje nog steeds gevierd kan worden!

Vieren kan nog steeds cover.001.jpeg

Bopi

Voor 'Bopi' zijn 90e verjaardag hebben zijn kinderen en kleinkinderen hem een prachtig gepersonaliseerd jazz nummer gegeven in de vorm van een Maatwerk Record. 

Bopi.001.jpeg

Mijn

Mijn gaat over de lange vriendschap tussen twee hartsvriendinnen. De Maatwerk Record feliciteert Mijn met haar 50ste verjaardag en beschrijft de meest gekke, grappige en betekenisvolle momenten die de twee vriendinnen samen hebben meegemaakt. Op nog vele jaren vriendschap!

Cover mijn.jpeg

Mama

Dit nummer is geschreven vanuit een zoon voor zijn jarige moeder. Samen delen zij hun passie voor muziek en om die reden hebben wij haar stem uit een oud filmpje gebruikt voor het refrein. Zo zingen zij, zonder haar weten, samen een duet over vriendschap en dankbaarheid.

maatwerk volledige logo copy.png
bottom of page